Dorobanți – o zonă perfectă pentru a închiria un apartament de lux

Multinaționala telecom la care îmi desfășor activitatea are nu de puține ori nevoie de a închiria apartamente pentru diverși consultanți externi care activează pentru o perioadă determinată în cadrul companiei noastre. Fiind mai aproape de acest domeniu, activând în domeniul de resurse umane, am intrat de multe ori în contact cu firmele de real estate din capitală.

Dorobanți – cea mai activă zona pe segmentul de inchiriere business

De cele mai multe ori pretențiile consultanților externi care se perindă pe la companie sunt specificate cu cel puțin două luni înainte de sosirea acestora. Au nevoie de spațiu, liniște și confortul dat de elemente de design de calitate. Toate cerințele acestora le expediez firmelor de real estate care ofera spre închiriere apartamente în Dorobanți, zona fiind cea care rezonează cu cerințele expuse. apartamente de inchiriat DorobantiÎn cele mai multe situații, după cel mult o săptămână, agențiile ne oferă un model de apartament Dorobanți cu dotările specificate de noi.

Prețurile sunt exagerate în ceea ce privește oferta de închiriere apartamente în Dorobanți?

Pentru segmentul de piață pe care-l acoperă, prețurile sunt normale. Nu trebuie să cădem în ispita de a compara prețul de închiriere pe lună a unui apartament normal în zona Titan, în care să trăiască un student sau un debutant cu prețul oferit de o companie telecom puternică pentru a închiria un apartament în zona Dorobanți unui consultant extern care își oferă serviciile pe sume ce depășesc 2000 de euro pe lună. Practic o astfel de cheltuială pentru servicii de închiriere apartamente în Dorobanți reprezintă o pare a contractului negociat între angajator și prestator.

În această situație, așa cum corporația noastră se angajează să-i ofere consultantului beneficiul salarial specificat, în aceeași măsură se angajează să-i furnizeze un apartament potrivit standardelor cerute de acesta, în cazul nostru un apartament de lux închiriat în zona Dorobanți.

anvelope pirelli de iarna pe audi q7

Cum se apropie iarna, „încălţăm” maşina cu anvelope de iarnă Pirelli

A cumpăra anvelope Pirelli pentru iarnă a devenit un reflex, la fel ca schimbatul pantofilor cu cizmele, la venirea zăpezii. A avea o maşină este o necessitate într-o societate care presupune o alergatură continuă între serviciu, cumpărături, şcolile copiilor, cursurile suplimentare, instituţiile cu care intri în contact, locurile de vizitat cu familia, etc.

De ce trebuie să ţii cont când schimbi anvelope de iarnă Pirelli?

Problema cu “încălţatul” este la fel ca şi la noi, oamenii: cum se schimbă sezonul, cum trecem la alt tip de încălţăminte. Maşina are nevoie de anvelope de vara şi, clar, de anvelope de iarnă Pirelli. Pentru o astfel de firmă de renume mondial, de anvelope iarnă Pirelli, preţuri între 219 şi 2465 sunt chiar rezonabile. Plus că ai garanţia numelui care nu o să se facă niciodată de râs prin produse de proastă calitate.
Bun, s-au tocit anvelopele şi vrei un mers lin şi în siguranţă chiar şi pe gheaţă şi zăpadă, la minus zece grade Celsius, sau chiar la mai puţine grade arătate de termometru. Trebuie să ai în vedere amănunte ca: diametrul, înălţimea, tipul şi lăţimea acestor anvelope de iarnă Pirelli, pentru că trebuie să ştim să alegem ceea ce se potriveşte maşinii noastre dintre multele modele de anvelope aflate sub acest nume.

Aceste anvelope Pirelli pentru iarnă nu au termen de valabilitate.

Deoarece nu au tremen de valabilitate, trebuie să verificăm în mod constant gradul de tocire, sau deteriorarea în funcţie de traseele pe care le facem, de gropile prin care călcăm, pentru că doar în aceste condiţii maşina poate crea probleme din cauza anvelopelor Pirelli pentru iarnă.
Deci, maşina este şi o grijă în plus, pentru că vrând, nevrând, ea devine un membru al familiei de care trebuie să ai grijă la fel ca de un copil: să fie “hrănită”, să fie “sănătoasă”, spălată şi curăţată, să fie “încălţată”.

Amanet electronice – nou business pe piață

Cu toții am văzut de mai bine de zece ani amaneturi la orice colț de stradă. Ai nevoie urgentă de bani, te duci cu un colier sau un inel pe care-l pui gaj pentru o sumă mai mare sau mai mică de bani. Însă firmele de amanet sunt în plin proces de dezvoltare. De puțin timp au apărut astfel de magazine care cumpără electronice de la cei care sunt dispusi să renunțe la ele pentru o sumă de bani.

Cum stau de fapt lucrurile?

Am două laptopuri acasă de exemplu. amanet electronice in bucurestiLa fel cum am urgentă nevoie de bani pentru a-mi achita o datorie curând scadentă. Dacă mă pot dispensa, și pentru o perioadă de timp doar, de unul dintre laptopuri pot să-l ofer gaj pentru o sumă de bani pe care ulterior s-o returnez companiei de amanet. Astfel reușesc să fac rost de bani urgent, să-mi plătesc datoria și la primul salariu să-mi răscumpăr laptopul. E bine de precizat că amaneturile nu sunt organizații de binefacere. La răscumpărarea laptopului trebuie să furnizez firmei de amanet un comision astfel încât și acesta să poată subzista.

Pot oferi oferi electronice la orice amanet?

Cel mai bun sfat este să căutați în prealabil pe internet informații despre amanet electronice București. De asemenea, vă sfătuiesc să colaborați în aceste cazuri cu amaneturi care au ceva vechime pe piață fiind astfel de încredere. Nu cred că e prea confortabil ca atunci când vă duceți să răscumpărați laptopul să aflați că de fapt amanetul a închis magazinul și este de negăsit. Pe de altă parte, un sfat bun ar mai fi acela de a nu vă duce la amanet cu produse furate. Fiecare dintre noi avem un prieten care ne poate aduce, la nevoie, un dispozitiv electronic la preț avantajos. Însă ducând un astfel de produs la un amanet de electronice s-ar putea ca problemele ulterioare să fie mai mari decât suma obținută pe produs.

Happy Tour aleasa drept “Cea mai buna agentie de turism” din cadrul TopHotel Awards

Gala Top Hotel Awards aduce pentru Happy Tour premiul de cea mai buna agentie de turism din Romania, in acest an.
Premiile Top Hotel Awards, eveniment aflat la cea de-a IX-a editie, au fost decernate pe 26 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. In fiecare an, in cadrul acestui eveniment de amploare, sunt premiati cei mai buni din domeniul turismului, de la restaurante, la hoteluri, agentii de turism sau profesionisti din aceasta industrie.

Happy Tour reuseste sa obtina premiu dupa premiu

Premiul obtinut in cadrul acestui eveniment vine dupa ce agentia de turism Happy Tour a primit si altele importante in domeniu, in ultimele luni.
Astfel, Happy Tour a obtinut premiul de cea mai buna de turism in 2015 de la Qatar Airways si premiul de cea mai buna agentie de business travel de la Air Berlin.
De asemenea, Hahn Air a acordat agentiei Happy Tour un premiu pentru “Agentia cu cele mai bune vanzari in 2015”, iar la nivel european FCM Travel a obtinut “Outstanding Achievement”.
Cifra de afaceri a Happy Tour a fost de 94 de milioane de euro in 2015, in crestere fata de cea din 2014.
Si in cadrul galei Top Hotel Awards agentia Happy Tour a fost multipremiata, aceasta a obtinut locul al doilea in topul preferintelor clientilor care au votat pentru cea mai buna agentie de turism business si MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events), iar agentia de turism online a grupului, Paravion, a fost votata a doua in cadrul competitiei pentru cel mai bun website romanesc de rezervari online.

CEO-ul Happy Tour multumit de realizarile agentiei

Javier Garcia del Valle a declarat ca “premiul este o recunoastere a serviciilor oferite turistilor agentiei, ca ii onoreaza si ii obliga sa fie mereu la inatimea asteptarilor lor si sa vina de fiecare data in intampinarea dorintelor si nevoilor lor. Toate aceste realizari si recunoasteri nu numia ca ii bucura foarte mult, dar ii si motiveaza sa fie cei mai buni in tot ceea ce fac”.

Cifra de afaceri a Happy Tour a crecut in 2015 si datorita investitiilor in tehnologie

Happy Tour Group a inregistrat in 2015 o cifra de afaceri de 94 de milioane de euro fata de anul trecut, mentinandu-si ritmul de crestere impus de fondul de investitii ce detine compania.
Fondul de investitii spaniol GED EASTERN FUND II a preluat in 2007 agentia de turism Happy Tour, infiintata inca din 1996 de Nicolae Demetriade. GED are ca scop dezvoltarea operatiunilor de turism ale agentiei si consolidarea acestora pe piata romaneasca.
In sprijinul acestor actiuni, fondul de investitii GED a cumparat in 2010 Paravion si Travel House, Paravion devenind agentia de turism online a grupului, iar in 2011 a achizitionat Prestige Tours, care este astazi tur operatorul grupului, astfel extinzandu-se serviciile companiei Happy Tour.

Investitii in tehnologie de ultima ora ale companiei Happy Tour

CEO-ul grupului de peste 8 ani, Javier Garcia del Valle este de parere ca si investitiile de milioane de euro au contribuit la cresterile inregistrate de companie pe diferite paliere. Acesta spune ca tehnologia de ultima ora pe care o folosesc se poate aplica atat clientilor business, cat si celor de leisure si ca a avut o contributie importanta in cresterea cifrei de afaceri.
In plus, Javier Garcia del Valle considera ca datorita acestor investitii compania reuseste sa raspunda “celor mai complexe nevoi de calatorie” ale turistilor de afaceri si a celor de timp liber, conform unei declaratii din Business Magazin a acestuia.

Cresterea numarului de clienti ai agentiei Happy Tour

Nu doar cifra de afaceri a crescut anul trecut, ci si numarul clientilor business cu 23%, iar cel al clientilor de timp liber cu 20%.
In plus si numarul rezervarilor din mediul online s-a majorat cu 250%, iar compania estimeaza ca va creste cu mai multe zeci de procente si in acest an. De asemenea, charterele efectuate de Prestige Tours au avut un grad de ocupare de 93% in anul precedent.