Căţelul bolnav devine pretenţios la mâncare de câini!

În general, animalele de companie se obişnuiesc să mănânce ceea ce le oferă stăpânii şi în funcţie de posibilităţile materiale, de ce nu? Sunt persoane cărora le plac animalele, iubesc sa aibă grijă de un căţel, însă nu le oferă decât resturi de la masă sau parte din meniul lor ca hrană de câini.

Ei sunt căţei foarte alintaţi, foarte pretenţioşi sau poate chiar bolnavi, cărora nu le cade bine decât o mâncare pentru câini de foarte bună calitate diponibilă în pet shop.

Hrana pentru câini cu probleme de sănătate

Uneori, câinele nu este mofturos ci poate suferi de afecţiuni pe care nu le poţi descoperi decât dacă mergi cu el la un medic veterinar. Câinele poate suferi de boli precum enterita, pancreatita, gastrita, boli ale intestinelor, digestive şi de absobţie deficitară, boli hepatice.  Astfel, hrana pentru câini care asigură sănătatea câinelui prin faptul că are un conţinut scăzut în grăsimi este una de dietă.hrana caini

Bolile precum dermatitele pot fi ajutate tot cu mâncare pentru câini ce conţine aloe vera şi medicul prescrie o raţie zilnică necesară afecţiunii câinelui. La fel se poate proceda şi în cazul câinilor cu probleme renale, cu diabet sau cu probleme articulare, pentru fiecare dintre afecţiuni existând tipuri de mâncare de câini pe care nu este greu să o comanzi pe un site de pe internet în cazul în care  nu o găseşti la pet shopurile din apropierea casei tale.

Câinii sterilizaţi au nevoie de mâncare specială.

Un detaliu pe catre poate că nu l-ai avut în vedere este acela că un câine sterilizat are nevoie de o alimentaţie diferită faţă de ceilalţi căţei. Nu este neaparat mofturos, cât necesităţile sale sunt altele din cauza dezechilibrului hormonal cauzat de intervenţia suferită. Câinele sterilizat poate avea o poftă mai mai mare de hrană pentru câini, însă necesităţile energetice devin mai mici şi din acest motiv el se poate îngrăşa.

Aşa înţelegem că hrana pentru câini trebuie aleasă în funcţie de afecţiunile animalului.

 

Royal Canin Maxi Junior este mancarea pentru catei intre 5 si 14 luni

Un caine este sanatos si are o stare generala buna si daca este hranit in mod corespunzator. De aceea trebuie sa acorzi o atentie deosebita alegerii tipului de hrana perfect pentru tipul de caine pe care il ai in grija.

De ce sa alegi hrana de caini Royal Canin Maxi Junior?

Brand-ul Royal Canin este recunoscut la nivel international pentru calitatea produselor sale si pentru beneficiile pe care acestea le aduc. Sortimentul Royal Canin Maxi Junior este tipul de mancare adresat cateilor cu o varsta cuprinsa intre 5 si 14 luni, ce apartin taliei Maxi.

Talia Maxi se refera la cainii care vor ajunge sa cantareasca la varsta adulta intre 26 si 44 de kilograme.

Royal Canin Maxi Junior este mancarea pentru catei intre 5 si 14 luni

Mancarea Royal Canin Maxi Junior li se potriveste cainilor de urmarire, cum sunt Ogarii irlandezi si altii, retrieverilor, ogarilor de curse, cainilor ciobanesti sau cainilor de paza, atunci cand sunt juniori.

Fiind dedicata acestor tipi de caini, acest sortiment de hrana reuseste sa tina cont de toate nevoile pe care cainii din aceste rase si de aceasta talie le au. Astfel, mancarea Royal Canin Maxi Junior reuseste sa influenteze in mod pozitiv sanatatea cainelui tau si sa-i ofere toate elementele de care are nevoie.

Aceasta aduce si anumite beneficii juniorului tau, cum ar fi dezvoltarea corespunzatoare a sistemului osos, cresterea intensa, siguranta digestiva si multe altele.

Gaseste repede mancarea pentru caini Royal Canin Maxi Junior!

Daca vrei sa gasesti rapid mancarea pentru caini Royal Canin Maxi Junior, la un pret convenabil, atunci PetMart iti este alaturi.

In gama PetMart vei gasi acest sortiment de mancare disponibil in ambalaje de diferite gramaje, pentru a putea cumpara atat cat ai nevoie.

De asemenea, PetMart iti ofera si o multime de alte informatii despre acest tip de mancare de la Royal Canin, dar si alte sortimente din care sa alegi.