Dorobanți – o zonă perfectă pentru a închiria un apartament de lux

Multinaționala telecom la care îmi desfășor activitatea are nu de puține ori nevoie de a închiria apartamente pentru diverși consultanți externi care activează pentru o perioadă determinată în cadrul companiei noastre. Fiind mai aproape de acest domeniu, activând în domeniul de resurse umane, am intrat de multe ori în contact cu firmele de real estate din capitală.

Dorobanți – cea mai activă zona pe segmentul de inchiriere business

De cele mai multe ori pretențiile consultanților externi care se perindă pe la companie sunt specificate cu cel puțin două luni înainte de sosirea acestora. Au nevoie de spațiu, liniște și confortul dat de elemente de design de calitate. Toate cerințele acestora le expediez firmelor de real estate care ofera spre închiriere apartamente în Dorobanți, zona fiind cea care rezonează cu cerințele expuse. apartamente de inchiriat DorobantiÎn cele mai multe situații, după cel mult o săptămână, agențiile ne oferă un model de apartament Dorobanți cu dotările specificate de noi.

Prețurile sunt exagerate în ceea ce privește oferta de închiriere apartamente în Dorobanți?

Pentru segmentul de piață pe care-l acoperă, prețurile sunt normale. Nu trebuie să cădem în ispita de a compara prețul de închiriere pe lună a unui apartament normal în zona Titan, în care să trăiască un student sau un debutant cu prețul oferit de o companie telecom puternică pentru a închiria un apartament în zona Dorobanți unui consultant extern care își oferă serviciile pe sume ce depășesc 2000 de euro pe lună. Practic o astfel de cheltuială pentru servicii de închiriere apartamente în Dorobanți reprezintă o pare a contractului negociat între angajator și prestator.

În această situație, așa cum corporația noastră se angajează să-i ofere consultantului beneficiul salarial specificat, în aceeași măsură se angajează să-i furnizeze un apartament potrivit standardelor cerute de acesta, în cazul nostru un apartament de lux închiriat în zona Dorobanți.