Genţi din piele naturală pentru femei cu stil

Pentru a avea un look elegant şi complet, femeile trebuie să aibă asupra lor şi genti piele de damă. Acestea ar trebui să fie de bună calitate, bine lucrate şi potrivite ocaziei în care sunt purtate. Există şi foarte multe modele de genţi din alte materiale textile, imitaţie din piele care, fie că sunt de creator, fie că, pur şi simplu, au un aspect foarte plăcut, sunt demne de a fi purtate în diverse situaţii. Nu trebuie să cheltuieşti neapărat valoarea unei case pe o geantă pentru a fi elegantă; foarte multe genţi din piele disponibile pe piaţă pot fi purtate cu succes, fără să fie de prost gust sau kitsch.

Alegem genţi din piele în funcţie de necesitate

Cred că o geantă trebuie aleasă în funcţie de necesitate, de situaţia în care urmează a fi purtată. Este nevoie să se ţină seama şi de persoană, de stil, de vârstă, de mediul social, de domeniul în care activează. Astfel, o femeie are posibilitatea să aleagă din multele genţi piele damă, însă trebuie să discearnă între posibilităţi, astfel încât să arate bine, echilibrat, atunci când se accesorizeaza cu una dintre ele.

Genţi din piele naturală pentru serviciu

O geantă foarte frumoasă, din piele naturală de culoare verde, cu o înălţime de 21 cm, o lungime de 32 cm şi grosime de 9 cm, poate să fie folosită zilnic în drumul la serviciu, cu sistem de atârnare pe umăr, fiind şi încăpătoare şi aspectuoasă. Exact acelaşi model mai este disgeanta dama - salamandershop.roponibil într-un magazine online, şi e pe nuanţă vişinie, ambele la preţul de 329.00 lei.
Dintre multele modele de genţi piele damă, m-am mai oprit la o poşetă plic roşie, cu înălţimea de 16 cm, lungimea de 26 cm şi grosimea de 7 cm. Este un model foarte simplu, elegant, potrivit unei femei mature, sigure pe ea; în funcţie de restul ţinutei, asigurând un look nu numai interesant, ba chiar sexy. Preţul unui astfel de produs este de 249.00 lei.

Genţi piele pentru ţinute lejere

Pentru femeile tinere ce au nevoie de mai multă libertate de mişcare, care se îmbracă mai mult casual sau chiar sport, un rucsac din piele maro de dimensiuni nu foarte mari, înălţime 32 cm, lungime 26 cm şi grosime 15 cm, la preţul de 349.00 lei ar fi foarte potrivit. Nuanţa este caldă şi plăcută, compartimentarea face posibil transportul organizat al obiectelor personale, sistemul de curele pentru atârnarea pe spate poate fi adatat astfel încât să poată fi purtat rucsacul şi pe un umăr dar şi în mână. Se poate purta atât cu blugi şi ghete, dar şi cu o fustă şi cizme lungi cu toc, oferind o mare libertate de mişcare celei care îl deţine.

Investiţia în nişte genţi din piele naturală de foarte bună calitate este una nu numai în nişte obiecte, cât în propria persoană, în imagine şi chiar în stima de sine pe care o obţii fiind sigură pe tine, pe modul în care arăţi în anumite situaţii, în societate.