Happy Tour aleasa drept “Cea mai buna agentie de turism” din cadrul TopHotel Awards

Gala Top Hotel Awards aduce pentru Happy Tour premiul de cea mai buna agentie de turism din Romania, in acest an.
Premiile Top Hotel Awards, eveniment aflat la cea de-a IX-a editie, au fost decernate pe 26 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. In fiecare an, in cadrul acestui eveniment de amploare, sunt premiati cei mai buni din domeniul turismului, de la restaurante, la hoteluri, agentii de turism sau profesionisti din aceasta industrie.

Happy Tour reuseste sa obtina premiu dupa premiu

Premiul obtinut in cadrul acestui eveniment vine dupa ce agentia de turism Happy Tour a primit si altele importante in domeniu, in ultimele luni.
Astfel, Happy Tour a obtinut premiul de cea mai buna de turism in 2015 de la Qatar Airways si premiul de cea mai buna agentie de business travel de la Air Berlin.
De asemenea, Hahn Air a acordat agentiei Happy Tour un premiu pentru “Agentia cu cele mai bune vanzari in 2015”, iar la nivel european FCM Travel a obtinut “Outstanding Achievement”.
Cifra de afaceri a Happy Tour a fost de 94 de milioane de euro in 2015, in crestere fata de cea din 2014.
Si in cadrul galei Top Hotel Awards agentia Happy Tour a fost multipremiata, aceasta a obtinut locul al doilea in topul preferintelor clientilor care au votat pentru cea mai buna agentie de turism business si MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events), iar agentia de turism online a grupului, Paravion, a fost votata a doua in cadrul competitiei pentru cel mai bun website romanesc de rezervari online.

CEO-ul Happy Tour multumit de realizarile agentiei

Javier Garcia del Valle a declarat ca “premiul este o recunoastere a serviciilor oferite turistilor agentiei, ca ii onoreaza si ii obliga sa fie mereu la inatimea asteptarilor lor si sa vina de fiecare data in intampinarea dorintelor si nevoilor lor. Toate aceste realizari si recunoasteri nu numia ca ii bucura foarte mult, dar ii si motiveaza sa fie cei mai buni in tot ceea ce fac”.