Infiniti a deschis primul showroom in Romania

Infiniti a deschis primul showroom in Romania

Celebra marca de automobile premiul Infiniti Motors a deschis astazi primul showroom din Romania.

Marca de Infiniti este parte a grupului Nissan-Renault-Samsung-Dacia si este importata in tara noastra de Autoitalia Group.

Investitia totala in noua locatie Infinti Center Bucuresti se ridica la suma de 500.000 euro.

Centrul Infiniti Bucuresti este cel de al 27 lea deschis de brandul Japonez in Europa si va fi situat in una dintre cele mai moderne cladiri de birouri din Bucuresti, City Gate Tower in Piata Presei Libere.

Cu o suprafata de 585 metri patrati, locuri de parcare pentru clienti si cu o serie de facilitati exclusiviste, Centrul Infiniti Bucuresti revolutioneaza conceptul de showroom auto in Romania.

Infiniti ofera clientilor sai, intr-o atmosfera primitoare si rafinata, servicii de vanzare si post vanzare la cele mai inalte standarde de calitate, intr-o locatie metropolitana, eleganta si acesibila.

Centrul Infiniti Bucuresti este realizat dupa conceptual IREDI (Infiniti Environment Design Initiative) si reuseste sa imbine armonios arhitectura energica si moderna, mobilierul elegant si de inalta calitate cu traditionala ospitalitate japoneza, toate acestea oferind o autentica experienta premium.