Investeste într-o pereche bună de cizme de damă

Am început de câteva zile să mă uit prin magazine după cizme damă, pentru că trebuie să merg la serviciu zilnic şi sfârşitul lunii octombrie aduce ploi din belşug. M-am uitat cu atenţie în dulapul cu încălţăminte şi, după o scurtă verificare, am realizat că nimic din ceea ce deja am, nu se mai pretează unei ţinute elegante de toamnă. Astfel am ajuns să recapitulez ocizme-damaferata de cizme femei din magazinele reale dar şi din cele online. Am observant şi necesitatea de a avea produse de curăţare specifice, deoarece umezeala poate distruge foarte uşor şi cele mai bune cizme de damă.

Variante de cizme de damă

Pentru iarnă, pe zăpadă, o pereche de cizme de damă îmblănite îţi poate asigura confortul termic pentru o perioadă mai lungă de timp, iar o talpă din cauciuc groasă şi antiaderentă te fereşte de eventuale accidente pe teren alunecos. Ele sunt o achiziţie bună şi dacă planifici să mergi un week-end la munte.

O pereche de cizme de damă Image, din piele întoarsă de culoare maro se poate purta în drumurile de zi cu zi, asigurându-ţi un look modern şi tineresc. Tocul de 4,5 centimetri este suficient pentru eleganţă şi pentru picior, asigurând şi confortul în cazul drumurilor mai lungi sau daca ai de stat mai mult in picioare prin cine ştie ce săli de aşteptare.

Plouă foarte tare şi trebuie să mergi afară? Nu-i nimic, există şi cizme damă Epica din cauciuc de culoare neagră. Sunt lungi, cu o talpa rezistentă din cauciuc, pentru a evita alunecarea. Ceea ce e important este faptul că se întreţin foarte uşor, chiar dacă mergi si o zi prin ploaie. Aspectul este elegant, în ciuda faptului că sunt cizme de cauciuc.

Vrei nişte cizme foarte lungi, peste genunchi, nu-i nicio problemă: cu 999.00 lei poţi cumpăra cele mai frumoase şi sexy cizme de damă.