Modele elegante de ghete damă din piele

Am descoperit un site pe care se pot vedea unele dintre cele mai frumoase ghete damă piele, încălţăminte elegantă şi confortabilă în acelaşi timp, pentru sezonul rece. Ceea ce m-a atras încă de la început au fost modelele foarte fine, cu tăieturi rafinate şi numele celebre care oferă garanţia calităţii unor ghete de piele damă.

Numele oferă garanţia calităţii unor ghete damă din piele

Sora mea mi-a dat un link către un site cu ghete damă Flavia Passini, pur şi simplu pentru că fusese foarte încântată de ceea ce văzuse, cerându-mi părerea cu privire la câteva dintre modele. Am ştiut încă de la început că aceste ghete piele petru damă nu au cum să fie altfel decât foarte bune. M-am uitat din curiozitate feminină la aproape toate modelele prezentate şi pentru că mi s-a părut distractiv şi deconectant, dar şi pentru a avea destule informaţii pentru a o ajuta pe sora mea să aleagă între o pereche ghete damă Otter şi o pereche ghete damă Tezyo.

ghete dama tezyoŞtiam că dacă o las singură nu putea să se decidă foarte repede şi de aceea am încercat să o ajut arătându-i modelele care mie mi s-au părut mai potrivite stilului său. I-am explicat că numele în sine oferă garanţia că încălţămintea îi va satisfice dorinţele din punct de vedere calitativ, rămânând doar problema modelului.

Modele moderne şi variate de ghete piele damă

Şi mie mi s-a părut dificil să aleg un model, deoarece aş fi putut alege pe puţin vreo patru modele diferite care să se potrivească sororii mele. Ideea e că tot uitându-mă, am ajuns să hotărăsc şi pentru mine între o pereche ghete damă Ara şi nişte ghete damă din piele întoarsă de culoare verde smarald. Nu a fost o decizie grea pentru că oricum culoarea mea preferată este verde şi nu aveam încălţăminte pentru sezonul rece în această nuanţă. În plus, am şi un pardesiu perfect asortat cu nuanţa ghetelor.

Mai greu a fost în ceea ce o priveşte pe sora mea care nu necesita potrivirea cu ceva anume, ea căutând un punct de plecare într-o ţinută cu totul nouă în garderoba ei. În cele din urmă, am sfătuit-o să îşi aleagă o pereche de ghete de culoare neagră din piele întoarsă, cu o talpă fină dar puţin mai grosuţă, cu un toc de 8 cm. Pe gambă se ajustează perfect deoarece fiecare gheată are un sistem de elastice care permit pătrunderea piciorului înăuntru cu uşurinţă. Aspectul este foarte elegant, permiţând purtarea lor atât cu fustă cât şi cu pantalon, adaptându-se uşor şi la ţinute casual, chiar cu jeanşi. La preţul de 329.00 ron, cred că este un raport preţ/ calitate foarte bun.

Navigarea pe paginile site-ului a fost, în concluzie, una foarte plăcută şi productivă atât pentru mine cât şi pentru sora mea, fiecare dintre noi alegându-ne cu câte o pereche de ghete foarte elegante şi versatile. Cred că şi următoarele perechi de încălţăminte le voi achiziţiona în acelaşi fel, ştiind cu siguranţă că dacă există vreo problemă de orice tip, pot returna produsul fără nicio problemă.