Mulţumită de noua mea pereche de ghete de damă

Toamna cere femeilor să îşi adapteze garderoba shimbării de temperature, inclusiv înnoirea încălţămintei prin cumpărarea de ghete de dama din piele naturală. Nu aş spune că e tocmai o corvoadă să mergi prin magazinele de specialitate şi să probezi tot felul de ghete pentru femei.

Punctul forte al unei ţinute de zi – ghete de damă din piele

Se ştie că încălţămintea poate să pună în valoare lookul unei femei care vrea să fie elegantă. Există femei care pun accent foarte mare pe haine, lăsând la o parte încălţămintea, tratând-o chiar cu superficialitate. Nu cred că este o atitudine potrivită, deoarece, din punctul meu de vedere, încălţămintea potrivită poate să salveze chiar o ţinută mai banală. ghete dama - Aldo ShoesEu pun preţ pe investiţia unei sume mai mari în încălţăminte, abia apoi, dacă am ceea ce trebuie la nivelul picioarelor, pot completa ţinuta în sus, până la machiaj.

Astfel, eu cred că atunci când vine toamna, o investiţie potrivită este într-o pereche de ghete de damă din piele de foarte bună calitate. Acestea sunt versatile, uşor de purtat atât în ţinute casual cât şi în unele lookuri mai elegante, gen office.

Mândra de noile mele ghete de damă din piele naturală

Eu însămi tocmai mi-am cumpărat o pereche de ghete de damă de culoare maro, din piele naturală, cu toc lat şi gros. Am ales acest tip de toc nu pentru că aş fi mai corpolentă ci pentru că în sezonul rece este recomandat să mergi pe astfel de tocuri pentru stabilitate. Vârful este rotunjit şi elegant, potrivit ţinutei de zi si celei office, exact ceea ce îmi este mie necesar în îmbrăcămintea zilnică.

Preţul reflectă calitatea pielii şi a modelului, eu plătind pentru ei 499,00 de lei, suma pe care produsul o merită cu siguranţă, văzand-o ca pe o investiţie avantajoasă.