Royal Canin Maxi Junior este mancarea pentru catei intre 5 si 14 luni

Un caine este sanatos si are o stare generala buna si daca este hranit in mod corespunzator. De aceea trebuie sa acorzi o atentie deosebita alegerii tipului de hrana perfect pentru tipul de caine pe care il ai in grija.

De ce sa alegi hrana de caini Royal Canin Maxi Junior?

Brand-ul Royal Canin este recunoscut la nivel international pentru calitatea produselor sale si pentru beneficiile pe care acestea le aduc. Sortimentul Royal Canin Maxi Junior este tipul de mancare adresat cateilor cu o varsta cuprinsa intre 5 si 14 luni, ce apartin taliei Maxi.

Talia Maxi se refera la cainii care vor ajunge sa cantareasca la varsta adulta intre 26 si 44 de kilograme.

Royal Canin Maxi Junior este mancarea pentru catei intre 5 si 14 luni

Mancarea Royal Canin Maxi Junior li se potriveste cainilor de urmarire, cum sunt Ogarii irlandezi si altii, retrieverilor, ogarilor de curse, cainilor ciobanesti sau cainilor de paza, atunci cand sunt juniori.

Fiind dedicata acestor tipi de caini, acest sortiment de hrana reuseste sa tina cont de toate nevoile pe care cainii din aceste rase si de aceasta talie le au. Astfel, mancarea Royal Canin Maxi Junior reuseste sa influenteze in mod pozitiv sanatatea cainelui tau si sa-i ofere toate elementele de care are nevoie.

Aceasta aduce si anumite beneficii juniorului tau, cum ar fi dezvoltarea corespunzatoare a sistemului osos, cresterea intensa, siguranta digestiva si multe altele.

Gaseste repede mancarea pentru caini Royal Canin Maxi Junior!

Daca vrei sa gasesti rapid mancarea pentru caini Royal Canin Maxi Junior, la un pret convenabil, atunci PetMart iti este alaturi.

In gama PetMart vei gasi acest sortiment de mancare disponibil in ambalaje de diferite gramaje, pentru a putea cumpara atat cat ai nevoie.

De asemenea, PetMart iti ofera si o multime de alte informatii despre acest tip de mancare de la Royal Canin, dar si alte sortimente din care sa alegi.