majorat trattoria buongiorno bucuresti

Trattoria Buongiorno – un restaurant pe gustul copiilor mei!

Cei doi copii ai mei au ajuns la varsta majoratului. De mai bine de sase luni ei sunt in focul aniversarii, cautatul unei tinute potrivite pentru acest eveniment fiind lait-motivul acestei perioade. Insa pe langa tinuta, locatia in care se va aniversa evenimentul este de-o importanta cel putin la fel de mare.

Trattoria Buongiorno – un restaurant pentru un majorat perfect!

Intotdeauna experienta prietenilor nostri cu copii ceva mai mari a fost de ajutor. Nici acum nu ne-am inselat. Din recomandarile celor care au “trecut” printr-un astfel de eveniment aniversar, un restaurant perfect pentru un majorat era prin urmare Trattoria Buongiorno. Am vorbit cu parinti, cu invitati astfel incat sa cunoastem din mai multe surse cum anume s-au simtit atat invitatii cat si sarbatoritii. De asemenea am cautat informatii relevante pe site-ul lor TrattoriaBuongiorno.ro pentru a vedea imagini cu locatia atunci cand este un eveniment in desfasurare. Atat noua, parintilor, cat si copiilor nostri, atunci cand am decis alegerea unui restaurant de majorat in Bucuresti, optiunile toate s-au concretizat pe Trattoria Buongiorno. Iar cei de la Trattoria Buongiorno s-au ocupat de absolut toate detaliile.

Confirmand data organizarii majoratului, un consultant din partea localului care a personalizat oferta pentru nevoile noastre. Alegand tematica cromatica pentru majorat, consilierului de la Trattoria Buongiorno ne-a propus un arajament floral si al salonului fix pe gusturile noastre.

Nu ne-am batut capul cu meniurile, prin intermediul celor de la TrattoriaBuongiorno am primit o propunere de meniu tematic pentru adolescenti care a venit la fix pe gustul copiilor nostri aniversati. Toata organizarea a fost perfecta! Ne-am putut astfel bucura de o seara speciala in care cei doi copii ai nostri au trecut in randul adultilor intr-o atmosfera feerica si un cadru pe care nu le vor uita prea curand.