Vânzare de apartamente în Herăstrău

De aproximativ două săptămâni, ştiu că soţul meu urmează să lucreze în Bucureşti, în zona Calea Floreasca, şi din acest motiv mă interesez de vânzare de apartamente în zona Herăstrău. Credem că această mişcare din punct de vedere profesional este bine-venită şi din punct de vedere al evoluţiei familiei noastre şi din acest motiv vrem să ne mutăm cu totul, astfel încât el să nu fie nevoit să facă naveta în oraşul nostru natal. Am vazut multe oferte de vânzare apartamente Herăstrău şi încă nu m-am putut hotărâ.

Vanzare de apartamente în zona Herăstrău pentru o poziţiorare foarte bună

De la apartamente mai mici, de 2 camere, până la apartamente de 6 camere, sunt foarte multe exemple de locuinţe deosebite şi foarte potrivite pentru familiile care sunt interesate de vânzare apartamente în Herăstrău.

zona herastrauM-a impresionat un apartament de 6 camere, cu 3 dormitoare, 3 băi, construit în anul 2003. Apartamentul de la etajul doi al unui bloc de apartamente cu 6 etaje. Suprafaţa este impresionantă, de 200 metri pătraţi, având chiar şi un loc de parcare subteran.

Multe dintre ofertele de vânzare apartamente Herăstrău includ şi maşină de spălat rufe, maşină de spălat vase, aer condiţionat, aragaz, frigider, centrală termică. Unele sunt mobilate total, altele au doar bucătăria mobilată.

Ansamblul de locuinţe ce urmează să fie terminat în 2018 oferă spre vânzare apartamente în Herăstrău, încă de pe acum, ştiind deja cu exactitate ce urmează să fie construit acolo, cum urmeaza să arate. Problema este că noi nu putem aştepta atât de mult, fiind obligaţi să ne mutăm cel mai târziu, în această primăvară. O variantă la care ne-am mai gândit este aceea de a închiria deocamdată un apartament în Herăstrău şi abia apoi să găsim în oferta de vânzare apartamente în zona Herăstrău, ceea ce ni se potriveşte cel mai bine, fără să ne grăbim.